Felszereltség

A Balaton-Csopak szállás a Balaton É-i oldalán Balatonfüred és Alsóörs között található a Bakony lábának D-i hegyoldalán Csopak felső központjától 3-400 méterre.

A szálláshely nyaralóknak, táborozóknak, kirándulóknak is megfelelő adottságokkal rendelkezik.

A vendégház emeletén egy 3 szobás apartman található, két fürdőszoba, egy étkezőkonyha, két panorámás erkély, és a tetőtérben egy egylégterű stúdió szálláshely.

A szobák közül az egyik D-i tájolású, franciaágyas, valamint egy kihúzható kanapé is fekvő helyül szolgálhat benne. A szobában televízió, akasztós és polcos szekrények, fotel, szék található és egy erkély is tartozik hozzá.

A második szoba Ny-i fekvésű, két összetolható külön ággyal, akasztós és polcos szekrénnyel, székkel és televízióval. A szobából panorámás erkély nyílik kilátással a Tihanyi Apátságra és a hegyoldalra.

A harmadik szoba Ny-i és É-i fekvésű ablakokkal rendelkezik, két összetolható ággyal, polcos és akasztós szekrénnyel, fotelekkel. Az ablakból kellemes kilátás nyílik a csopaki hegyoldalra.

Az egyik fürdőszoba zuhanyzós, hideg-meleg vizes mosdóval és WC-vel felszerelt.

A másik fürdőszoba hideg-meleg vizes dupla mosdós, kádas és WC-vel felszerelt.

Az étkező konyha egyszerre akár 16 fő részére biztosít étkezési lehetőséget, de nagyobb létszám esetén is megoldható az egyszerre történő étkezés. A konyha a legfontosabb edényekkel és eszközökkel felszerelt, kétlapos beépített elektromos főző készüléken lehet főzni, mikro, mélyhűtővel hűtőszekrény is van.

A tetőtéri stúdiószállás a gyerekek kedvence, ahol bár egy légtérben, de osztott térben hálófülke szerű terek a szivacsmatracon történő alvás színterei. Az ablakból a Balaton, jó időben a D-i part is látható.

Igény szerint egy rácsos kiságyat tudunk biztosítani, valamint az egyik szobában pelenkázó szekrény is áll. Asztalra akasztható baby etetőszék, bármelyik helyiségben elhelyezhető járóka, az udvaron hinta, homokozó van a kicsik részére.

Nagyobb csoportok esetén a szobák szivacs matracokkal pótágyazhatóak.

Az udvaron szalonnasütő hely van, amelyhez nyársakat, hússütés estén tárcsát is biztosítunk. Lehetőség van akár 20 fő részére is egyszerre bográcsban főzni. A tűz megrakásához elegendő mennyiségű fa is van.

Az autókkal, biciklikkel az udvaron lehet parkolni.

A szobákban ágyneműt biztosítunk, a stúdiószállást igénybe vevőknek saját hálózsákot kell hozniuk, de létszámtól függően ott is megoldható az ágynemű biztosítása. Ezt előzőleg egyeztetni kell

 

Balaton

Csopak

Szállás